SPIR er drevet af frivillige ildsjæle.

Herunder kan du møde vores styregruppe. Vi startede SPIR i 2018 og udgør både SPIRs bestyrelse og daglige ledelse. Det er os, der står for al planlægning, strategisk udvikling og kommunikation, ligesom vi har det overordnede ansvar for alle SPIRs aktiviteter.

 

SPIRs egen logotegner Line er antropolog med speciale i uddannelse og grøn omstilling. Bæredygtighed er en af Lines mange kæpheste, og så er hun desuden yogalærer, mor til Birk, ejer af en halv sejlbåd og altid god for en svingom. Line er SPIRs evige optimist og klapper ofte i hænderne af ren begejstring.


 

Marias hjerte banker for minoriteter og udsatte børn og unge. Hun studerer pædagogik, koordinerer Indvandrer Kvindecentrets lektiecafé og planlægger sit speciale med fokus på bandekriminalitet. Og så er hun den eneste i SPIRs styregruppe, der er sej nok til at have gennemført tre halvmarathons. Næste mål er et marathon!


 

Hvis der skal tænkes ud af boksen er Louise altid klar med unikke indspark. Hun har en baggrund i internationale udviklingsstudier og diverse eksotiske rejser bag sig, så hos hende kan man altid opstøve en sjov anekdote. Når Louise ikke lige knokler med at optimere SPIRs systemer og processer, er hun typisk engageret i et brætspil eller i færd med at høre en ny genial podcast.


 

Som antropolog med speciale i socialt entreprenørskab er Julie passioneret omkring mennesker, der prøver at gøre verden til et bedre sted. Det var under sit feltarbejde i Vancouver, at Julie deltog i det Soup&Crowdfunding-event, der blev inspirationen til at starte SPIR i en dansk version. Udover at være begejstret for SPIR er Julie også ret glad for kaffe, regnvejr, puslespil og saltlakrids – gerne i kombination. 


Udover styregruppen har vi en gruppe af seje event-frivillige, der hjælper med at sikre, at vores events kører på skinner. Disse frivillige serverer suppe, slæber stole og borde, tæller stemmer op, tager fotos og er generelt med til at skabe en god stemning.

Kunne du tænke dig at blive frivillig i SPIR? Så skriv til os via vores kontaktformular her.