Kunne du tænke dig at præsentere til næste SPIR event? Så send os en ansøgning! 

Ansøgningsfrist er d. 6. marts 2021 inden midnat. Eventet afholdes torsdag d. 18. marts og er en online edition på grund af Corona. Dette betyder, at de 4 udvalgte præsentører kommer til at præsentere på skærm, og eventet streames på Facebook Live.  

Om du søger alene eller som del af en forening, en start-up, en klub eller en vennegruppe er ligemeget. SPIRs ansøgningsrunde er åben for enhver, der vil gøre en forskel. 

Din ide kan omhandle hvad som helst, og du behøver hverken have en udførlig forretningsplan eller en fancy PowerPoint-præsentation. Faktisk skal du bare præsentere din ide på 4 minutter. Ideen skal handle om et socialt, grønt eller kulturelt initiativ. Det kan enten være en spæd idé eller et projekt, du allerede er i gang med. 

Det er nemt at ansøge. Du skal blot udfylde nedenstående ansøgningsformular. Læs gerne vores FAQs, før du ansøger.

Vær opmærksom på, at du forpligter dig til at komme tilbage til næste SPIR event og fortælle om dine fremskridt, hvis du er så heldig at vinde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi ved ikke på forhånd, hvor mange penge, der doneres af aftenens gæster, men forvent at kunne vinde ca. 5.000 kroner. Vær så specifik som muligt ift. hvad det er for nogle udgifter, pengene skal bruges til.
Vi er nysgerrige på, hvordan vi lykkes med at nå ud med budskabet om SPIR og tiltrække ildsjæle med gode idéer. Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvordan du mon kender til os?