Kunne du tænke dig at præsentere til næste SPIR event? Så send os en ansøgning! Datoen for næste ansøgningsfrist er Tirsdag d. 12. november før midnat. 

SPIR er en god mulighed for at sprede ordet om din ide og opnå støtte – både økonomisk støtte, men også opbakning, sparring og nye kontakter, der kan hjælpe dig på vej.

Det ser slet ikke så skræmmende ud at stå der og fortælle om din idé, gør det vel? SPIR skaber trygge, uformelle rammer og vi glæder os sådan til at høre din idé.

Din ide kan omhandle hvad som helst, og du behøver hverken have en udførlig forretningsplan eller en fancy PowerPoint-præsentation (faktisk må du slet ikke bruge tekniske hjælpemidler til at præsentere. Du skal bare stille dig op foran aftenens gæster og præsentere din ide på 4 minutter). Ideen skal bare handle om et socialt, grønt eller kulturelt initiativ.

Vær opmærksom på, at du forpligter dig til at komme tilbage til næste SPIR event og fortælle om dine fremskridt, hvis du er så heldig at vinde.

Det er nemt at ansøge. Du skal blot udfylde nedenstående ansøgningsformular. Læs gerne vores FAQs, før du ansøger.

Det er en god idé at ansøge i god tid inden deadline, for så kan vi nå at gå i dialog og hjælpe dig i mål, hvis der er aspekter, vi gerne vil have uddybet eller afklaret. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at få lavet den allerbedste ansøgning, før vores jury tager stilling til, hvilke 4 projekter, der får lov til at komme og præsentere!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Da der er tale om et beskedent beløb, er det en god idé at være så specifik som muligt ift. hvad det er for nogle udgifter, pengene skal bruges til.
Vi er nysgerrige på, hvordan vi lykkes med at nå ud med budskabet om SPIR og tiltrække ildsjæle med gode idéer. Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvordan du mon kender til os?