Kunne du tænke dig at præsentere til næste SPIR event? Så send os en ansøgning! Vi offentliggør næste deadline for ansøgninger her på siden, når eventdatoen ligger fast, men du kan søge allerede nu.

Om du søger alene eller som del af en forening, en start-up, en klub eller en vennegruppe er ligemeget. SPIRs ansøgningsrunde er åben for enhver, der vil gøre en forskel. 

Din ide kan omhandle hvad som helst, og du behøver hverken have en udførlig forretningsplan eller en fancy PowerPoint-præsentation. Faktisk må du slet ikke bruge tekniske hjælpemidler til at præsentere. Du skal bare stille dig op foran aftenens gæster og præsentere din ide på 4 minutter. Ideen skal handle om et socialt, grønt eller kulturelt initiativ. Det kan enten være en spæd idé eller et projekt, du allerede er i gang med. 

Vi skaber trygge og støttende rammer for dem, der stiller sig op på kassen og præsenterer deres idé!

Det er nemt at ansøge. Du skal blot udfylde nedenstående ansøgningsformular. Læs gerne vores FAQs, før du ansøger.

Det er en god idé at ansøge i god tid inden deadline, for så kan vi nå at gå i dialog og hjælpe dig i mål, hvis der er aspekter, vi gerne vil have uddybet eller afklaret. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at få lavet den allerbedste ansøgning, før vores jury tager stilling til, hvilke 4 projekter, der får lov til at komme og præsentere!

Vær opmærksom på, at du forpligter dig til at komme tilbage til næste SPIR event og fortælle om dine fremskridt, hvis du er så heldig at vinde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi ved ikke på forhånd, hvor mange penge, der doneres af aftenens gæster, men forvent at kunne vinde ca. 4.000-6.000 kroner. Vær så specifik som muligt ift. hvad det er for nogle udgifter, pengene skal bruges til.
Vi er nysgerrige på, hvordan vi lykkes med at nå ud med budskabet om SPIR og tiltrække ildsjæle med gode idéer. Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvordan du mon kender til os?