Kunne du tænke dig at præsentere til næste SPIR event? Så send os en ansøgning! Datoen for næste ansøgningsfrist er Fredag d. 10. januar 2020.

Det næste SPIR-event er et helt særligt event, da det foregår i Store Vega til Tuborgfondets Årsskrift d. 6. februar 2020. Tuborgfondet sætter hele 20.000 kroner på spil til det initiativ, der får flest stemmer!

Det bliver en ekstra festlig scene, du kan stå på til vores sær-udgave af SPIR til Tuborgfondets Årsskrift.

Ansøgningsrunden er åben for unge under 30 år med gode sociale, kulturelle og grønne idéer. Om du søger alene eller som del af en forening, en start-up, en klub eller en vennegruppe er ligemeget. SPIRs ansøgningsrunde er åben for enhver, der vil gøre en forskel. 
 
I samarbejde med Tuborgfondet vælger vi tre projekter, der får mulighed for at sprede ordet om deres idé og opnå støtte – både økonomisk støtte, men også opbakning, sparring og nye kontakter, der kan hjælpe jer på vej.

Der kommer seje mennesker fra civilsamfundet og hører de gode idéer, så det er en oplagt chance for at få nye fans og kontakter!

Din ide kan omhandle hvad som helst, og du behøver hverken have en udførlig forretningsplan eller en fancy PowerPoint-præsentation. Faktisk må du slet ikke bruge tekniske hjælpemidler til at præsentere. Du skal bare stille dig op foran aftenens gæster og præsentere din ide på 4 minutter. Ideen skal handle om et socialt, grønt eller kulturelt initiativ. Det kan enten være en spæd idé eller et projekt, du allerede er i gang med. 

Vi tager SPIR-kassen med til Store Vega og skaber trygge og støttende rammer midt i det festlige setup!

Det er nemt at ansøge. Du skal blot udfylde nedenstående ansøgningsformular. Læs gerne vores FAQs, før du ansøger.

Det er en god idé at ansøge i god tid inden deadline, for så kan vi nå at gå i dialog og hjælpe dig i mål, hvis der er aspekter, vi gerne vil have uddybet eller afklaret. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at få lavet den allerbedste ansøgning, før vores jury tager stilling til, hvilke 3 projekter, der får lov til at komme og præsentere!

Vær opmærksom på, at du forpligter dig til at komme tilbage til næste SPIR event og fortælle om dine fremskridt, hvis du er så heldig at vinde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne ansøgningsrunde er åben for unge under 30 år. I må dog gerne ansøge som gruppe/forening/start-up, selvom nogle af jer er over 30 år.
Der er 20.000 kroner på højkant. Vær så specifik som muligt ift. hvad det er for nogle udgifter, pengene skal bruges til.
Vi er nysgerrige på, hvordan vi lykkes med at nå ud med budskabet om SPIR og tiltrække ildsjæle med gode idéer. Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvordan du mon kender til os?